Durumliszt Fűszeres keverékek

Fajtái : kapros, petrezselymes, spenótos, paprikás, natúr Köretként (nokedli, krokett, gnocchi, tészta) levesbetétként (csipetke, reszelt, csurgatott tészta), főzelékek, levesek, mártások sűrítésére, kelt tészták készítésére is kiválóan alkalmas. Cukorbetegeknek ajánlott!


Paprika őrlemények

A világ bármely táján tartott gasztronómiai vetélkedőben csupán „egypontos” feladványnak számítana a legjellemzőbb magyar fűszer megnevezése: őrölt pirospaprika. Habeat colorem, odorem et saporem….azaz legyen színe, illata és zamata, ezt nemcsak a jó boroktól várjuk el, e kívánalomnak meg kell felelnie a legtöbb magyar fogásnak is. Az első követelmény teljesítésében a paprikáé a főszerep: képes az erős pirostól az aranyló sárgáig a legváltozatosabb árnyalatokat biztosítani. A Házi Arany fűszerpaprika csípősségmentes és csípős változatai kiválóan alkalmasak olyan tősgyökeres magyar ételek fűszerezésére és ízesítésére, mint a halászlé, sült hal, pörköltek, gulyásleves, disznótoros ételek.


Fűszerek

Az egyes országok konyháját világszerte az különbözteti meg, ahogyan a fűszerekkel egyéni karaktert adnak ételeiknek. Minthogy ma már annyiféle fűszer kapható, a főzés nagy kaland lehet, és elröpítheti az embert a világ bármely tájára, ahová csak kedve tartja. A Házi Arany fűszerek széles választéka, és sokoldalú felhasználhatósága számos lehetőséget nyújt arra, hogy bárki könnyen és gyorsan élvezetes és igazán új ízeket varázsoljon az asztalra. A Házi Arany üveges fűszerek széles választéka szórós és őrlős kiszerelésben kapható. A frissen őrölt fűszerek illata távoli országok kultúráját, hangulatát csalogatja körénk, míg a szórós fűszerek egyszerűségükkel varázsolnak el bennünket a mindennapokban.


Fűszerkeverékek

Keletről nyugat felé haladva Ázsián keresztül, a fűszerkeverékek száma nő és összetételük egyre bonyolultabb. Használatukra nincsenek szabványos receptek, főként az egyéni ízlés az irányadó. Harmonikus összhang, változatos ízvilág jellemzi a Házi Arany keverékeket, egyszerű és praktikus segítség bármely étel elkészítése során.


Ételízesítők

A fűszerezés művészete abban rejlik, hogy minden túlzástól mentes, mértéktartó, és az étel jellegéhez igazodik. A Házi Arany ételízesítők gondosan válogatott szárított zöldségekből készülnek, megőrizve eredeti ízüket és színüket. Bátran ajánljuk levesek, főzelékek, húsok, és köretek ízesítésére.


Szárítmányok

....


© Copyright 2009 Házi Piros Paprika Kft.